Háromszög alakú vágyak

 

Nem tudom miért vonzódom annyira az A alakú nyaralókhoz, de ez valószínűleg leginkább a nyári sátrazások romantikájának, és a kicsi, kuckós helyiségek szeretetének egyvelegével magyarázható.

Itthon többször is néztem már, de a szépen karbantartott, modern házakat csak magáncélra használják, azok pedig amelyek kiadók, olyan rozoga állapotban vannak, hogy a dohos szag, a recsegő ágy, a kopott függöny, és a koszos bútor könnyen elveszi az ember kedvét.
Pedig én abszolút el tudnék képzelni akár több hetet is egy ilyen kis háromszögben, azzal együtt, hogy tudom, a kialakítása nem feltétlenül a legkényelmesebb feltételeket biztosítja. (Bár ennek ellenkezőjére is vannak nagyon jó példák.)

Szóval ha lenne bakancslistám - amit egyébként már többen javasoltak, hogy írjak - egész biztosan előkelő helyen szerepelne egy ilyen kis erdei kiruccanás. Ha még nem értitek, hogy miért, nézzétek meg a galériát. Ha pedig tudtok egy ilyenről, ne habozzatok szólni!

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr813822864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása