Inspiráló enteriőrök - rattan

A rattan bútorok és kiegészítők 2017-ben újra létjogosultságot nyertek, és rengeteg bejegyzésben, lakberendezési áruházban, inspiráló hivatkozáson találkozhatunk velük. Legtöbbször trópusi növényekkel, és afrikai jellegzetes mintákkal párosítják őket, vagy bohém, modern belsőterekben helyezik el. Ezek mindegyik számomra kifejezetten csábító megoldás, melyeket most igyekeztem egy picit tematikusan csokorba szedni, és megmutatni, hogy a rattannak nem csak a kertben, de a nappaliban, a konyhában sőt a gyerekszobában is van helye.A nappaliban A legkézenfekvőbb megoldásnál kezdem, és mutatok néhány képet.

A hálószobában Itt főleg az olyan kiegészítők mutatnak nagyon jól, mint a lámpák, vagy az ágy mellett egy kis szék, bár szerintem annak is van egy varázsa, ha maga az ágy készül ebből az anyagból

A gyermekszobában Sokáig nem is gondoltam, hogy mennyi minden lehet ide való, pedig vannak kiságyak, székek, tárolók, és hintaágyak is rattanból, ráadásul szerintem mindegyik nagyon ízléses

A dolgozószobában Néhány kiegészítő segíthet, hogy a dolgozó szobát is a ház részének érezzük, és otthonos, meleg hangulata legyen

A konyhában és az étkezőben Kosarakkal, lámpákkal és székekkel remekül feldobhatjuk és ellensúlyozgatjuk a modern belsőt.

A kertben Nyugágy, kanapé vagy fotel, ezekkel talán mind találkoztunk már korábbról, ha nem is egészen abban a formában, ahogy most a képeken látjátok.

Egyéb megoldások
Ezeket a képeket nehezebb lett volna a fenti kategóriák valamelyikébe sorolnom, de nem szerettem volna kihagyni őket sem, mivel jó pár ötletet rejtenek magunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr4413822888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása