YLKA Design Studió

Szeretjük és üdvözöljük ha egy helyen több dizájner is megtalálható, különösen akkor, mikor ez közös munka eredménye, nem pedig véletlenszerű egymás mellé sodródás. A belvárosi bérházakban sokszor jönnek-mennek az alkotók, és előfordul, hogy még a jó koncepcióval működő stúdiók sem tudnak egységesek maradni, ám az YLKA design studio üde kivételnek ígérkezik.

A négy alkotó már a kezdetektől együtt keresett közös helyet, és a Városliget melletti Ajtósi Dürer utca telitalálatnak tűnik. A harmadik emeleti stúdióban a műhelyek mellett helyet kapott egy showroom és egy iroda is. A felújítási munkálatok alatt ugyan kicsit még féltek a lányok, hogy nem fognak elférni, de a fényképek és beszámolók alapján úgy tűnik, sikerült egy nagyon is egységes és friss teret létrehozniuk.

IMG_3345

A felállás nagyon ígéretes, a FIBULA és a DoRV ruhái mellett DUCSAI JUDIT táskái a DESIGNIZMUS kaptak helyet. Hogy ez megjelenésben, valamint inspirációban mit jelent, arról Ti magatok is meggyőződhettek e hónap 15.-ig. Ez idő alatt minden hétköznap 14-19 óráig megtekinthetitek a nyitott stúdiót, ráadásul elcsábulni is ér, mivel az alkotók kedvezményekkel várnak mindenkit.

Meg egyébként sem árt feltérképezni a helyet, reményeik szerint ugyanis egy kreatív központ fog itt létrejönni, kiállításokkal, előadásokkal és vendégtervezőkkel. Szóval érdemes követni a lányok minden mozzanatát, már csak azért is, mert szerintünk nagyon érdekesnek ígérkezik, hogy milyen hatással lesznek majd egymásra, illetve a saját kollekciók mellett lesz-e YLKA kapszulakollekció?

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr5513822820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása