10 szendvics ötlet, melyekre eddig még nem is gondoltál

Vásárlásaitok során valószínűleg titeket is elcsábított már egy egy jó illatú, friss és meleg vekni kenyér, amit aztán otthon már csak ide-oda rakosgattatok, és végül kényszerből, "azért nehogy már ránk penészedjen, tök drága volt", megettétek. Na most ennek vetünk véget, ugyanis találtunk pár nagyon izgalmas szendvics kombinációt, amit akár a munkahelyetekre is magatokkal vihettek, de reggelinek és vacsorának sem utolsók. Szóval nincs több kifogás, újra itt a kövér, meleg, friss cipók ideje!

 

a80485e28022aa1ee239ac75f3c824ee

 

  1. Paradicsom + vaj + tengeri só + fekete bors Meg se próbáld, ha nincs szezonja a paradicsomnak
  2. Szeletelt retek + lágy vaj + tengeri só Retek és retek között is van különbség, ezzel érdemes lehet játszani
  3. Chili szósz + majonéz + pulykamell + petrezselyem Nyugodtan keverjünk össze egy nagyobb adag majonézt és chili szószt, ezt a hűtő kb. örökre frissen tartja
  4. Szalonna + mogyoróvaj + lekvár vagy szeletelt eper Adj egy KO-t Elvisnek, és rakj hozzá banánt is.
    Back-to-School-Peanut-Butter-and-Bacon-Sandwich-700x700
  5. Mandulavaj/olaj + méz + görög joghurt A mandulavaj/olaj az egyik kenyérre, a joghurt a másikra, a méz a kettő közé mehet.
  6. Hideg szeletelt steak + vaj + tengeri só
  7. Hummus + szeletelt olivabogyó + spenót Ha nyersen eszed, akkor válassz bébi spenótot, vagy az érettebb leveleket pirítsd meg.
  8. Cheddar sajt + szeletelt alma + vízitorma A keserű vízitorma szépen passzol az édes almával és a markáns cheddarral.a80485e28022aa1ee239ac75f3c824ee
  9. Tükörtojás + szalonna + fűszeres zöldségek Ugord át a muffint és a péksüteményeket, készítsd el a reggelid egy finom szendvics formájában!
  10. Tört borsó + reszelt csirkemell + citromhéj Ezért is hasznos egy ha van van egy zacskó fagyasztott borsó a mélyhűtőben

via

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr5013822830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása