365 festmény hangyáknak

Lorraine Loots egy Fokvárosi székhelyű művész, aki 2013-ban indította az azóta rendkívül sikeressé vált "365 festmény hangyáknak" című projektjét. Ahogy arra a névből is következtetni lehet, Lorainne minden nap fest egy ici-pici képet melyet aztán Tumblr és Instagram oldalán oszt meg. Ezek többnyire a saját fejéből pattannak ki, de előfordul, hogy az emberek adtak ötleteket, mint például ennek a Ron Swanson portrénak az esetében, melyet egy olyan pár kért akik a Városfejlesztési osztály egyik epizódja után jegyezték el egymást.

Bár a projekt eredetileg egy évre szólt, Lorainne azóta is ontja magából a műveket, ráadásul egyre sikeresebben. Ma már nem csak a képeket lehet eredetiben megvásárolni, hanem az egész éves anyagot könyv formájában is, ráadásul az alkotások egyre több kiállításon is megjelennek.

Ha lenti képek alapján hozzám hasonlóan Ti is kedvet kaptatok, akkor kövessétek Lorainne-t az eddig megjelölt források valamelyikén, vagy Facebook oldalán.

Lorraine-Loots-paintings-for-ants

lorraine-loots-by-frances-marais-3

lorraine-loots-by-frances-marais

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr213822844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása