Adventi naptárak másképpen

Egy picit talán még korainak tűnhet, hogy az adventi naptárakról írok, de szerintem az itt felsorolt variációknak elég sok alternatívája lehet, melyek átgondolásának és megvalósításának érdemes időben nekiállni.
Én felnőttként is nagyon szeretem nyitogatni az ablakokat, és tetszik a gondolat, hogy a csokoládét és apró ajándékokat olyan dolgokra cseréljük, melyek jobban passzolnak a koromhoz. Az itt bemutatott ötletek legtöbbje pedig karácsonyi ajándékként is megállja a helyét, és ügyesen eloszthatjuk a sok családtag / barátnő között, darab áron ugyanis lényegesen jobban jön ki egy csomag.Ciaté London - Manikűr készlet, és smink készlet A smink készlet csak 12 darabos, nem tudom mi a felezés oka, talán úgy gondolták, hogy elég két naponta ablakot nyitni. Cserébe elég logikusan lett összeválogatva, 3 mini szájfényt, 1 mini szemceruzát, 1 szemhéjtust, 1 mini sminklemosót, 1 mini bronzosítót, 1 mini highlightert, 3 mini szemhéjfestéket, és egy mini szempillaspirált tartalmaz. Egy termék ára kb. 1700Ft-ra jön ki.

A manikűr készletben 22 lakk, egy fedő lakk és egy körömreszelő található, nagyjából 850 ft-ra jön ki egy termék ára. Ez szerintem azoknak akik egyébként gyakran és változatosan festik a körmüket eléggé jó befektetés lehet.

NYX - rúzs készlet
Számomra ez az abszolút favorit, 24 darab rúzs, néhány kivételével kifejezetten hordható és hétköznapi színekkel. A kiszerelésük természetesen ezeknek is mini, egy darab kb. 1000Ft-ba kerül. Érdemes lehet viszont nem csak a gyártó oldalát felkeresni, ASOS-on valamivel olcsóbban, 830Ft-ért juthatunk hozzá darabjához, és a kiszállítás is ingyenes. 

Johhny Loves Rosie - ékszer készlet Az oldalon több verzió közül is válogathatunk, a mézeskalács figurától kezdve a hópelyhen át a csillagokig, és ez nem csak a külső csomagolást, de a belső tartalmas is érinti. Mindegyikben 24 ékszer, többségében charmok és gyűrűk találhatóak, és természetesen a charmokhoz tartozó láncok. Ezzel én egy picit nehezebben azonosulok, de tény, hogy leáraznak köszönhető 650Ft-os darabár elég csábító.

Aldi és Amazon - bor naptár Ötletes ajándék azoknak, akik hajlamosak túl stresszelni ezt az időszakot. Mindegyik egy apró, 1,87 dl-es üveget tartalmaz, éppen annyit, amennyit napi fogyasztásra még ajánlanak. Ezeknek egy picit húzósabb az ára ha azt nézzük meddig tartanak, de aki erre nem sajnálja, annak már csak azért is megéri, mert utána jobban tudja melyik ízt vegye le a polcokról. Az Aldi borok egyenként 850 Ft-ba, míg az Amazon borai 1.200 Ft-ba kerülnek.

 

Newby - tea készlet Nekem szinte nem múlik el nap anélkül, hogy ne innék egy teát, ennek az adventi naptár formáját mégis tök feleslegesnek tartom megvenni. Tény, hogy a Newby és a többi, pl. Amazonon fellelhető darab is csodás csomagolást kapott, én mégis túlzásnak érzek majdnem 1000Ft-ot kiadni egy-egy adagért. Otthon kézzel, apró dobozkákba helyezve, egy csinos kis matricával mi magunk olcsóbban is elkészíthetünk, persze ha se türelmünk, se kézügyességünk, akkor tök jó, hogy vannak készen kapható dobozok.

Bonne Maman - lekvár készlet Hivatalosan az Amazon oldalán lehet kapni, a márka saját oldalán csak arra kapunk tanácsot, hogy mit kezdjünk a már kiürült üvegekkel, illetve hogyan használjuk fel őket a következő adventi időszakban.  Szerintem kedves dolog lekvárt ajándékozni karácsony előtt, ezzel a készlettel nagyjából 500Ft-ba kerül egy darabja, viszont az öröm amit a másik egy vacsora vagy reggeli alkalmával érez, talán megfizethetetlen.

 

Minden amit mutattam csak a jéghegy csúcsa persze, smink készletet rengeteg gyártó oldalán lehet kapni, de találni pl whisky-s, LEGO-s,  vagy fürdőkészletes naptárat is. Érdemes ezek felfedezésére egy kis időt szánni, mer szerintem a nagy részük kézzel is elkészíthető, úgy sokszor gazdaságosabb is, csak egy kis fantázia és kézügyesség kell hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr7213822896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása