Ajándék ajánló #7 - Beardcity

 Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem mindig nagy fejtörést okoz, hogy a férfi rokonaimnak és barátaimnak mivel kedveskedhetnénk karácsonykor. A jól bevált pénztárca – kesztyű - utazótáska körökön túl is kell, hogy legyen valami, és azt hiszem most egy olyan oldalra bukkantam, mely nem csak szuper kiegészítője lehet az előbb említett hármasnak, de önálló ajándékként is abszolút megállja a helyét!

12359558_1496008127367730_1056740879_o

A Beardcity.hu –mint az a leírásukból is kiderül – az olyan szakállas és bajuszos férfiakért van, akik megjelenésükkor nem csak a ruhájukra és hajukra, hanem arcszőrzetükre is kellő figyelmet fordítanak.

És itt jön a csavar, mert tapasztalatom szerint főleg movember után egyre többen mászkálnak jelentős szőrzettel az arcukon anélkül, hogy tisztában lennének az ápolás fontosságával. Hasonlóan a szüleim korabeli férfiak, akiket már el sem tudunk képzelni a védjegyük nélkül, ők viszont azt nem tudják elképzelni, hogy némi olajjal és waxxal hasonló sikereket érhetnének el a nőknél, mint Szakáll Gyepál a Cartoon Network meséjében.

Ezek a dolgok persze nyílván nem új keletűek, és mi egy ideje kísérletezünk már (na jó, én nőként speciel nem) a megfelelő olaj, és egy megbízható forrás megtalálásával, de most úgy tűnik a közel fél éves kudarcok meghozták eredményüket. Míg a korábban rendelt, vagy fodrászok által összeállított darabok rendre szárítottak, túl erős illatúak voltak, vagy inkább tűntek víznek, mint bármi másnak, esetleg ezek elegye, addig a Beardcity termékei minden eddigi várakozásunkat felülmúlták. Ráadásul a rendkívüli alapossággal és segítőkészséggel kezelt oldalon blogot is vezetnek, melyből például arra a most már banálisnak tűnő tényre is rábukkantunk, hogy a szakáll nem szükségszerűen viszket, ezt a samponos vagy egyáltalán nem létező ápolás (is) okozhatja.
Ezt a barátom Dávid is megerősíti, aki szakállas emberként most először próbálta ezeket a termékeket, de azóta egyre elkötelezettebben bíztat mindenkit arra, hogy ápolja arcszőrét, különösen az előttünk álló száraz, hideg hónapokban.

12291048_1495798920721984_3466989728530813856_o Dáviddal a Rain Forest névre hallgató termékcsaládot próbáltuk, nézzük hát, hogy mit tapasztaltunk:

csomagolás: 8/10
A borítékban egy raffiával bélelt papírdobozt találtunk, benne három matricával, egy névjegykártyába rejtett használati utasítással és természetesen a waxxal és olajjal. Ha ajándékba adod is kitűnő, úgy ahogy érkezett teheted is a fa alá

illat: 10/10 Nem vicc, vagy 5 percig csak szagolgattuk, próbáltuk kitalálni, hogy milyen illatot érzünk benne, de tényleg teljesen olyan, mint egy tavaszi esős nap után az erdő, mikor egyszerre érzed a virágzó fák és nedves föld illatát. Mennyei!

állag: 9/10 Mind a wax, mind az olaj gyorsan felszívódik, egyáltalán nem ragad és nem hagy maga után sem kellemetlen érzést, sem zsíros látszatot.

hatása: pár nap után még nehéz számottevő hatásról beszámolni ekkor elsősorban a viszketés fokozatos csökkenése, majd eltűnése a legszembetűnőbb. Tapasztaltuk továbbá, hogy az olaj finom, de nem tolakodó illata egész nap végigkísér, a wax pedig tényleg tartósan (egy teljes munkaidőre) kezeli a rakoncátlan szálakat.

ár: 9/10 A termékek ár-érték aránya teljesen rendben van, figyelembe véve egyrészt a konkurens oldalak, hovatovább a külföldi, szállítási díjjal emelt termékek árát, másrészt a termékek használati idejét, mely az olaj esetében másfél-két hónap, a wax esetében 3-4.

Ja, és ami a legjobb, hogy időközben kibővült a webshop, úgyhogy nem csak a megfelelő szakállfésűt kérhetjük még a termékek mellé, de döntésképtelenség esetén kupont is vásárolhatunk, ezzel ügyesen átpasszolva a bő választék okozta zavart.

12359770_1496008430701033_1749620190_o

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr9613822850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása