Kirstie van Noort kerámiák

Lassan több mint 1000 illusztráció, kerámia, növény és design tárgy van a Pinterest mappáinkban, amit időszerű volna valamivel tudatosabban kezelnünk, Ezért döntöttünk úgy, hogy a blog felületén kihasználva - egy fajta nyilvános gyűjteményként - itt fogjuk bemutatni, és picit jobban körüljárni azokat az alkotókat, akiknek a munkássága akár egy projekt, akár csak egy kép alapján felkeltette az érdeklődésünket. Kirstie van Noort-ban például az tetszik, hogy olyannyira hisz az anyagban, és abban, hogy az egy történetet mesél el, hogy munkáit mindig kísérletezéssel és a részletek kidolgozásával kezdi. Az itt kapott eredmények aztán a koncepció alapján is képezhetik, vagy előfordul, hogy a végterméket hívják életre. 6:1 című munkaterve arra világít rá, hogy a kifogástalan fehér porcelán elkészítési folyamata milyen rendkívül káros. A bányászat egyszer és mindenkorra megváltoztatja a tájképet, ráadásul egy kilogramm kész termékkel hat kilogramm hulladék jár. Kirstie szériájának alapját éppen ezeknek a hulladékoknak a színe és textúrája adja, melyek sokrétűsége egy változatos, extra dimenziót eredményez, mindig 6:1 arányban.

Termékeit főleg online felületeken találhatjátok meg, vagy ha rendelnétek úgy közvetlen a honlapján található e-mail címre is írhattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr9213822890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása