Modern pink fürdőszoba

Lassan két éve tart nálunk a pink mánia, tulajdonképpen azóta, hogy Pantone 2016-ban a higgadt kék mellett a rózsakvarc áranyalatot választotta az év színének. Nem csoda hát, hogy Rebecca Judd lakása is teljesen elvarázsolt minket, különös tekintettel az Aimee Tarulli által tervezett fürdőszobára.

Ebben az alapvetően eléggé feminin térben, nagyon szép harmóniában van a rózsaszín, sárgaréz és a márvány. Utóbbi érdekessége, hogy a felület valójában porcelán lap, de látványra legalább olyan jól működik, és könnyebb ápolni is.

Nekünk a tükrök, a csempe, és a pakoló felületek hiánya a kedvencünk. Mondjuk ez utóbbi egyrészt a kád mellett megoldott, másrészt viszont tényleg nagyon üdvözöljük ezt a hozzáállást. Szerintünk sokkal tisztábbnak és üdítőbbnek hat a fürdőszoba, ha nincsen telezsúfolva krémekkel és tubusokkal. 

judd_hintonlane7913.jpg

judd_hintonlane7936.jpg

judd_hintonlane7940.jpg

judd_hintonlane7907.jpg

judd_hintonlane7979.jpg

Rebecca oldalán a teljes leírást és egy videót is megtaláltok amúgy, mi ide csak a kedvenc termékeink linkjét gyűjtöttük ki:

  • Aesop szappan: innen
  • Függőlámpa, Aksel 150mm x3: innen
  • Rózsaszín csempék, Inax Accordi in M, Artedomus: innen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr7913831682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása