Hozzávalók:
- 50 cl tej
- 25 cl tejszín
- 150 g étcsokoládé (minimum 60%-os)
- 50 g tejcsokoládé
- 2 rúd vanília
- 1 teáskanálnyi fahéj
- egy csipet szegfűszeg
Elkészítés:
- egy serpenyőben melegítsd meg a tejet, a tejszínnel, a vaníliával, a fahéjjal és a szegfűszeggel.
- vedd le a tűzről, majd hagyd állni 10 percig.
- forrad fel a keveréket, és közben adj hozzá a darabokra tört csokoládét. Miután jól elkeverted, szűrd át.
- tálalás előtt habverővel, vagy kézzel rázd fel, hogy buborékos legyen a csokoládé
tipp: ha valamilyen oknál fogva nem fogyott el azonnal, bátran tárold a hűtőben. Később megmelegítheted újra, de hidegen is nagyon finom.
A bejegyzés trackback címe:
https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr2013822700
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.