KOMOD 2015 tavasz/nyár

 Szeretjük a hazai designt, szeretjük a hazai divatot, nem véletlen hát, hogy egy ideje - egészen pontosan azóta, hogy kollaboráltak a the Mama Kin-nel - figyelemmel követjük a KOMOD márkát is!

Színviláguk mellett, elsősorban ruháik különleges szabása, és az anyagok újszerű használata fogott meg minket, és ezekben ezúttal sem kellett csalódnunk. Új kollekciójuk megalkotásakor a saját nyári emlékeik, vágyaik inspirálták őket és igyekeztek minden, a nyárhoz kapcsolódó felszabadult érzést megjeleníteni a ruhákon, úgy mint a szerelmi kalandok, a fesztiválok, a hóbortos délutánok.

Mindezt nagyon ügyesen oldották meg, elegáns, légies anyagokat ötvöztek sportos megoldással, a mintákat pedig úgy alakították ki, hogy azok fényvisszaverős felületükkel a nőben rejlő belső értékeket jelenítsék meg. Így aztán érthető a kollekció FlashHERO elnevezése is, mely arra próbál rávilágítani, hogy mindenki lehet hősnő. Ezek a ruhák megadják az átváltozás lehetőségét, hiszen a fényviszonyok változásával, az említett részletek káprázatos, vibráló felületükkel alakítják az öltözékek hangulatát.

A ruhákon túl a mi személyes kedvencünk a kampányfotókon megjelenő kétsoros görkorcsolya is, úgyhogy ezúton is köszönjük a lányoknak, hogy már most varázsoltak egy kis nyarat a szobánkba, pedig a ruhapróba még meg sem volt!

Credits:
Photographer : Zsófia Lévai
Make up: Stefánia Csorba
Hair Stylist: Stefánia Csorba
Modell : Amy at TrendAttack
Stylist: Emese Forgács
Assistant: Nikolett Győri

A bejegyzés trackback címe:

https://weseety.blog.hu/api/trackback/id/tr6413822810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása